Hallo, mijn naam is Nadja.

Als life- en bewegingscoach ben ik sinds 2016 gestart met het geven van groepslessen voor senioren. Intussen heb ik ook mijn diploma’s voor Lifecoach (2017) en Sportcoach (2018) behaald. Mijn ambitie is om mensen in ouderenverenigingen, dienstencentra en sportclubs in beweging te krijgen.

De deelnemers zijn hoofdzakelijk mensen die gepensioneerd zijn, die misschien geen partner meer hebben, waarbij sociale vereenzaming om de hoek loert. Mensen die elkaar dus opzoeken voor een babbel. Dit kan met mijn unieke FIT+ groepslessen.

Mijn missie? Alle senioren in beweging brengen en hun levenskwaliteit verbeteren!


Functioneel, toegankelijk en op ieders maat


Stel je eens voor hoe onze toekomst eruit zou zien als elke senior wat meer zou bewegen?

Iedereen zou veel langer gezond en actief blijven. En vooral genieten van een lichaam met:

  • een grotere flexibiliteit
  • meer spierkracht
  • een sneller herstel

Kortom, een spirit met veerkracht en zelfvertrouwen.

Wil je graag meewerken aan een fittere en gezondere oudere generatie?


Neem contact op