Welkom op onze Fit+ training

Als Bewegingscoach voor Senioren en FIT+ coach van Vlaanderen krijg ik vaak de vraag om onze oefeningen op te nemen.

Hier kan je dit allemaal vinden. Heb je tips of suggesties? Laat het met dan zeker weten !

Veel succes met de trainingen,

Nadja

210909 Enkele bewegingen op vlotte muziek een paar minuten per dag. Ervaar zelf het verschil !

210919 Je hebt pijn in je heupen, kleermaker-zit is voor jou een pijnlijke houding. Stretchen is ook moeizaam. OK, dan gaan we eerst de spieren versterken. Doe je mee?

090919 Trainen is goed, opbouwen nog beter ! Volg deze basis-oefeningen en bouw op je eigen niveau verder. Succes !

040919 Ook last of pijn ter hoogte van je zitbenen? Dan zijn het vast je hamstrings die wat training kunnen gebruiken. Met een woordje uitleg weet jij in een paar minuutjes of deze oefening iets voor jou is.

070819 Een lange vlieg- of autoreis voor de boeg? Of gewoon vaak last van een vermoeide nek en bovenrug? Doe dan deze oefeningen. Ze helpen jou van je vermoeidheid vanaf.

130819 Ook op vakantie kan jij met je lichaam bezig zijn. Deze oefeningen zijn een goeie start ! Doe je met me mee? Meer info : www.nadjaklingen.be - info@nadjaklingen.be

240819 Zijn je spieren een beetje stram na je vakantie? Geen nood, met deze workout ben je zò weer fit! Meer info : www.nadjaklingen.be - info@nadjaklingen.be

270819 Mag het een niveau'tje hoger zijn? Dan is deze workout ideaal voor jou. Laat je met weten hoe het ging?

270819 Net een stevige workout gedaan? Dan is deze stretching ideaal voor jou. Geniet er van en laat ons weten hoe het is gegaan. Dankjewel !

070819 Ga je graag eens een uitdaging aan met jezelf? Doe dan samen met mij deze plank-oefening. Oefen hem elke dag zodat je volgende week klaar bent voor niveau 2 !

130819 Ben jij - na niveau 1 - klaar voor niveau 2? OK ! Dan gaan we er samen voor. Doe ook deze oefening elke dag en ervaar zelf het verschil ! Laat je met weten hoe het gegaan is? Dankjewel !

070819 In deze video wordt nog eens stap voor stap uitgelegd hoe jij kan starten met buikspieroefeningen. Heel eenvoudig van thuis uit te doen.

070819 Je hebt het soms wat moeilijk met je knieën? Hier kan je zelf iets aan doen ! Mits overleg met je arts of kine. Deze eenvoudige oefeningen kan je thuis doen, zo vaak als je wil en kan.

210719 Mag een filmpje voor jou net iets langer zijn? Dan vind je hier wat je zoekt. Een oefening voor sterke benen met aansluitend een stretch-oefening.

140819 Een zalige en intense stretching van de onderrug en de heupen, volledig begeleid. Ideaal voor elk moment van de dag. Gun jezelf deze 20 minuten en laat ons weten hoe jij dit hebt ervaren. Meer info : www.nadjaklingen.be - info@nadjaklingen.be

200719 Wil jij van die 'kippevleugeltjes' vanaf? En meteen ook sterke schouders? Doe dan deze oefeningen. Een paar minuutje doorbijten elke dag en je zal versteld staan van het resultaat.

200719 Deze oefeningen zijn geschikt voor wie graag dagelijks aan de buik- en beenspieren werkt. Rol je matje uit en laat ons vooral weten hoe jij de oefeningen hebt ervaren.

280419 Sterke spieren - 3 oefeningen met elastieken

210719 Een oefening uit de countdown-reeks - zo hoef jij niet zelf te tellen. Wil je je benen sterker maken? Dan ben je hier op de juiste plek. Je kan de oefening zo vaak herhalen als je zelf wil.

200719 Deze countdown maakt het je gemakkelijk, jij moet niet tellen :) De oefeningen zijn heel geschikt voor versteviging van de schouders en de armen. Om die vervelende 'kippevleugeltjes' aan te pakken !

210719 Bij deze countdown hoef jij alvast niet te tellen ! 4 oefeningen voor wie kiest voor sterke buikspieren. Laat me weten hoe het is gegaan en inspireer zo anderen om ook een kijkje te nemen.

310719 Ga de uitdaging aan me jezelf en doe dagelijks gedurende 8 minuutjes deze work-out. Laat je me weten hoe het ging?

010819 Ook jouw knieën doen weleens pijn. Geen nood, deze oefening verstevigt je enkels en je voeten. Laat je me weten hoe het ging?

0101819 Je hebt soms last van een vermoeide rug? Ook bij het opstaan? Doe dan deze oefeningen. De stretching maakt het compleet.